Zsaluzia | Zsaluziák széles választékban, árak, akciók - kezdőlap

KIEGÉSZÍTŐK - EXTRÁK ZSALUZIÁKHOZ

Zsaluziák automatizálásánál számos kiegészítő választható melyekkel komfortérzetünk javulása, illetve energia megtakarítás érhető el. Kínálatunkban megtalálható többek között a csoportos vezérlésre alkalmas központi programóra, nap, szél-fényvezérlések illetve különböző távirányítók, melyek segítségével a zsaluzia lamellái fokozatosan állíthatóak.

 

A csoportos vezérlés praktikuma: Somfy Chronis RTS programóra

Vezeték nélküli központi rádiós programóra, amely az Ön által előre beállított időpontban mozgatja zsaluziáit. Ha Ön nincs otthon, az árnyékolók akár maguktól is működnek, így otthona lakottnak tűnik, elriasztva a lakást kifigyelőket. Alkalmas egyenkénti vagy csoportos vezérlésre, 5 programozási üzemmóddal: napi program, heti program „kozmikus” üzemmód (a napsütéses órák szerint) és véletlenszerű üzem (jelenlét szimuláció).

Zsaluzia Chronis RTS programóra

 

Lakása belsőterének védelme a hőség ellen:  Somfy Sunis wirefree RTS

Kültéri fényérzékelő, mely az árnyékolók felhúzását- leeresztését szabályozza a napsütés erejének függvényében. Teljesen önállóan működik. Vízszintes vagy függőleges textil árnyékolókhoz, lamellás árnyékolókhoz is használható. Fotovoltaikus elemmel működik, diszkrét és kompakt.

Zsaluzia Sunis wirefree RTS

 

Biztonság a széllel szemben: Somfy Eolis Sensor RTS szélérzékelő

 Az Eolis Sensor RTS méri a szélsebességet, melynek küszöbértéke az érzékelőben egyedileg beállítható. Erős szél esetén a motor automatikus be parancsot kap, felhúzza a zsaluziákat, megvédve őket a sérüléstől.

Zsaluzia Somfy Eolis Sensor RTS