Zsaluzia | Zsaluziák széles választékban, árak, akciók - kezdőlap

ZSALUZIA - AUTOMATIZÁCIÓ

Motoros zsaluzia

Motoros működtetéssel a zsaluzia egyetlen gomb nyomással zajtalanul és kíméletesen mozgatható. Egy síkban, egymás mellett elhelyezkedő zsaluziáknál költségtakarékos megoldást jelent, ha kuplungok beiktatásával egyetlen motor akár 3 db zsaluziát mozgat egyszerre. Elektromos vezérléssel lehet leginkább biztosítani az épület optimális klímatizálását.

somfy zsaluzia

Vezérlése az épület funkciója szerint lehet egyedi, csoportos, emelet szerinti, homlokzati vagy akár az épület összes külső alumíniumlamellás árnyékolójának együttes vezérlése. Az automatika működtethető időprogram kapcsolóval, fény- és szélérzékelő automatikával illetve hőmérséklet- és nedvességérzékelővel is. A távirányítós görgővel pontosan beállíthatja a lamellák dőlésszögét, hogy pont a kívánt mennyiségű napfényt engedje be.

 zsaluzia somfy telis1

Az eredmény: a zsaluziák valójában arra használja, hogy a legnagyobb vizuális komfort megteremtése érdekében módosítsa a bejövő természetes fényt és megvédje otthonát a kíváncsi tekintetektől. A motoros zsaluziákat be lehet úgy programozni, hogy a napfényre automatikusan reagáljanak. Nyáron a lamellák maguktól lezárnak, hogy megvédjék a ház belsejét a hőségtől.

zsaluzia somfy telis2

A zsaluziák óvatos és pontos mozgása megvédik a szerkezetet. A Somfy motor beszerelése és használata: A zsaluziákhoz automatizálásához Somfy motorokat használunk. A motor és az RTS modul a zsaluzia felső tokjában helyezkedik el. A lamella pontos beállítása távirányítóval működtethető, automatikus elforgatásukat napsütés esetén egy fényérzékelő szabályozza, egy szélérzékelő pedig felhúzza, ha túl szeles az idő.

zsaluzia somfy telis3

A Somfy kifejezetten a zsaluziák vezérléséhet fejlesztette ki a Telis Modulis RTS távirányítót. Az első görgős távirányító a zsaluziák lamelláinak pontos beállításához. Maximum 4 zsaluzia egyidejű működése, felhúzó, leengedő és megállító funkciók, valamint a kedvenc irány minden egyes csatornán.

A zsaluziák felszerelhetőek szél- és fényérzékelőkkel.

 

Árajnálatkérés Zsaluzia árnyékolóra